клиентски номер:   парола:  
Анкета

Скъпи клиенти, Вашето мнение е важно за нас.

Попълнете анкетата ни и спечелете 2 лв еднократна отстъпка от следващата ви месечна такса! Анкетата ще ви отнеме не повече от 3 минути.

Към анкетатаПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ


Благодарим ви, че ни подкрепяте и оценявате всичко, което правим за вас. За нас вашето мнение и оценка винаги ще бъдат най-важни и на първо място.Именно поради тази причина специално за вас разработихме новата
ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ.
Така без да се ангажирате със срокове и обвързващи договори ще имате възможност да се възползвате от толкова по-големи подаръци, колкото по-дълго ползвате нашите услуги :)

Просто заплащайте ползваните от вас услуги в срок и без прекъсване, а ние ще ви правим подаръци!

За първите 11 месеца, през които сте ползвали без прекъсване, ще ви подарим 1 месец на ползваната от вас услуга! За следващите 10 месеца, вече подаряваме 2 безплатни месеца! Останете наш лоялен клиент и след това и ние ще продължаваме да ви подаряваме безплатни месеци чак, докато си поделим годината - вие ползвате 6 месеца без прекъсване - ние ви подаряваме следващите 6!

Единственото условие е да не прекъсвате услугата си! А ако случайно се случи - няма проблем! Просто броенето започва отначало :)

В програмата могат да се включат всички абонати подписали безсрочен договор на някоя от следните тарифи: SURF NET, FUN NET или V.I.P NET и не може да се комбинира с други промоции, предлагани от ВИПНЕТ. За включване в програмата е необходимо титулярът по договора да подаде писмена заявка в някой от офисите на фирмата.

За повече информация заповядайте в някой от офисите ни или ни потърсете на телефоните за контакт.


ДРУГИ ПРОМОЦИИ


1 месец БЕЗПЛАТЕН интернет за всеки клиент, предплатил 5 или повече месеца, на която и да е от предлаганите интернет услуги!

2 месецa БЕЗПЛАТЕН интернет за всеки клиент, предплатил 10 или повече месеца, на която и да е от предлаганите интернет услуги!